Vinterferie

Nå er det vinterferie om noen timer og jeg skal faktisk på hyttetur og teste skigåing for første gang denne sesongen. Det kan jo bli veldig spennende. Jeg er ikke god til å smøre, så håper noen av de jeg reiser med kan noe om skismøring ellers kan det jo bli mer morsomt enn det som er gøy. Skulle hatt det slik som i den nye reklamen på tv, der nye lottomillionærer betaler smøringsekspertene til det norske landslaget for å smøre skiene sine! Det hadde vært noe det. Da kunne jeg kanskje blitt den neste Marit Bjørgen! Nei, det er vel ikke helt slik, men uansett har jeg da lært at det hjelper med riktig gli!

Har, som mange andre i Norge, fulgt med på Johaug. Det er jo ganske trist det som skjer og så med all hetsen fra utlandet. At ikke folk kan holde seg for gode til slikt. Hun har jo ikke akkurat vunnet medaljer i årevis pga en leppekrem hun smurte på i høst! Akk ja...

Måtte eller i alle fall hadde lyst til å ha med en vertinnegave som takk til de som har invitert meg på hyttetur, så var innom www.kitchentime.no og fant noe som passet til både hytta og lommeboka!

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits