Noen tips?

Som jeg skrev for en ukes tid siden så diskuterte vi her hjemme om vi skal gjøre platingen/terrassen vår om til et uterom (når det blir litt bedre vær for utendørsarbeid selvfølgelig). Og jeg blir så inspirert av folk som skaper hjemmene sine om til harmoniske steder, og ønsker å fortsette å utvikle vårt eget. Uansett, vi har fortatt å snakke om dette, men en del problemstillinger/utfordringer har dukket opp:

- Er det noe poeng i å barre bygge et terrasse tak? Mannen min mener det, at da kn man sitte der ute selv om det regner, og for eksempel med en terrassevarmer vil det være mer behagelig på kvelden uansett vær.

- Hvis vi lager et "komplett" uterom vil vi ha glassvegger/dører som kan åpnes nesten hele veien, hvor slitsomt er det å holde disse dørene rene? Noen som har erfaring?

- Det vil koste litt å gjøre dette, noe som i utgangpunket ikke er noe problem - men vi har vurdert å ta opp et liten lån fra Folkia (som låner deg penger uten sikkerhet) får å betale for dette prosjektet - noen som har erfaring med slike lån?

 

På forhånd takk for alle svar! Her fortsetter uansett diskusjonen =)

 

 

Det finnes så mange alternativer....

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits