"Skranglekassen" trenger nye bremser visst...

I går skulle jeg en svipptur på kjøpesenteret for å kjøpe mer garn til strikkeprosjektet mitt, og tok selvsagt det jeg i dag vil kalle skranglekassen, nemlig den gamle bilen min! Alle husker vel sin første kjærlighet, iallfall den på 4 hjul. Det tok noen år før jeg fikk tak i en, men jeg synes den er veldig søt og kul, og jeg skal dekorere på en kreativ måte.

Foreløpig er jeg i gang med å strikke genser til Lisa, som jeg har kalt bilen, med inspirasjon fra det vedlagte bildet. Kanskje ikke verdens sikreste bil, men for mine småturer i her i byen holder den i massevis.

Jeg trodde jeg gjorde et brukbart kjøp siden jeg kjøpte den av en mekaniker, men det viser seg å være den siste bilen han må ha hatt tid til å skru på tror jeg! Jeg ble stoppet i teknsk kontroll av Biltilsynet, og bremsene på bilen var visst lite å skryte av.

Nå må de fikses og bilen må til biltilsynet på etterkontroll. Jeg er kreativ og praktisk anlagt, men bremser våger jeg ikke å fikse selv! Jeg tok en ringerunde for å sjekke priser på på verksteder, men det var jo alt for dyrt for min slunkne lommebok.

Skikkelig kjekt å ha en handy og god kompis som Jonas i en slik situasjon! Han ba meg bare å bestille deler på Mekonomen.no og nå skal Lisa få nytt bremsesystem til helgen, hurra! Det var overraskende enkelt å bestille deler når jeg hadde tastet inn bilnummeret, det kom opp bare deler som passer til Lisa. Takk til  Jonas som redder både dame og bil i nød :o)2 kommentarer

Iselin Renée

11.06.2015 kl.07:58

Så stilig :)

panther

09.07.2015 kl.22:08

Iselin Renée: Tusen takk ;-)

Skriv en ny kommentar

hits