festdrakter og bunader

I disse tidene fra mai og utover mot september finnes det mange ulike anledninger til å kle seg i festdrakter og bunader. Mai er jo selvsagt, med 17. mai feiring og konfirmasjonstid. Sommeren er jo også en populær årstid for bryllup, og gjerne barnedåper også. Det finnes mange variasjoner av festdrakter og bunader i Norge. Langt i fra alle er så heldige at de har dette. Bunad med tilbehør er ganske så dyrt. Festdrakter koster ikke så mye, men du må nok uansett ut med minimum et par tusenlapper pluss tilbehør. Har man først gått til anskaffelse av bunad eller festdrakt, så trenger man ikke stresse i fremtiden å lure på hva man skal ha på seg.

For de som ikke har tid til å spare, eller ikke fikk noe slikt til konfirmasjonen, så finnes det gode løsninger. Du kan kjøpe den bunaden du ønsker allerede i dag. Med et lån fra Frogtail kan du kle deg i dine nye vakre festklær allerede ved neste festlige anledning.

Det finnes mange flotte bunader og festdrakter. Min favoritt er Kystdrakten. Denne drakten er ikke så gammel som mange av bunadene vi har i dette landet, men den er virkelig enkel og fin. Den har rolige og behagelige farger med kysttema i sitt design.

Hva er din favoritt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits